Razno

Ugodna terasa gde je svaki minut odmor

Terasa, vrt je za nas, a ne obrnuto. Onda možemo stvarno biti srećni ako vidimo ne samo kako se osećamo, već i uživamo u prednostima. Sadnja biljaka se isključuje iz svakodnevnih problema, rešava stres. Novootvorena mala serija, nekoliko novih glava cveća, takođe su velika radost. Sve dok nas ne stignemo, ništa nas nije spasilo da provodimo većinu slobodnog vremena na terasi i uživamo u našem odmoru kod kuće.

Sa balkonima možemo pretvoriti prirodu na terasu. Bogatstvo godišnjih doba cveta najveće, a retko, sve do jeseni. Bilo da se pelargonije, begonije, slatki lišće krompir, mirisna mezvirag ili čak zabranio veličanstvene boje petunija gena modifikacije jer Nebih.

Ako vam treba rezervisati automobil, to je dobar savjet za lijepu šetnju. Veoma zahvalna fabrika deserta je npr. Leander ili hidrangea.

Ako, kroz milost sudbine smo još uvek ponosni bašta, svakako ne nedostaje Romantic Rose i lavande baštu i veliki borac, takođe poznat kao geranijuma seljaka. Malo šareno cvijeće kao što su porcupines (čičerke, cvetni pupoljci), pumice ili kalifornijske bubašvabe zabavljaju vrt.

Za sitne male detalje, mali sitni predmeti imaju isto toliko važnu ulogu kao i tekstilni senki. Za popravljanje talasa, vlasnik Andras Szabo je dao sledeće objašnjenje: “Dva žičana navoja su se rastegnula. Svaddles sečeni do veličine i uvukli u svoje krajeve malim kukama. Priključili su se na žaluzine štitnika i pričvršćivali na dve žice.

Na takvoj prekrasnoj terasi svaki minut je stvarno vredan odmora. Takođe popunjavaju minute koje provodimo sa biljkama. Da ne pominjemo da sedite u prijatnom okruženju.