Razno

Jednostavne i sjajne ideje za obeležavanje bašte

Vrt ima dušu. Njegova duša odražava sve misli, osećanja i osećanja svog graditelja i negovatelja. Čitač Erika Erika i njena bašta govore o harmoniji i harmoniji. Vredno je uzeti savjet zbog mnogih decenija iskustva, bogatstva učenja i rada, mnogih propusta i još više uspjeha, pojavila se ova simbioza.

“Želim da podelim novu ideju, rešenje, implementaciju sa vama! Svi imamo problema i zabrinutosti, estetsko rešenje za susret različitih materijala. Ja bih vam pokazao neka rešenja koja su u mojoj bašti. Sastanak trave i trotoara još uvek nije veliki izazov. Upotrebite makaze odseći ravnomerno i bićete usmereni na utisak, međutim, često dosadan da se opusti, tako da vredi nekoliko pločice, terakota ukrasni predmeti. Spajanje trave i višegodišnji krevet može biti ozbiljan izazov. Susret između kamena i podignutog kreveta može biti jednako problematičan. Ako postoje razlike u nivou, rešenje izgleda jednostavno!

Trotoari i trave za susrete da budu dosadni, sa nekim biljkama, mogu se osloboditi pločicama. Evo šanse! Priroda me je oblikovala tako da se travnjaka sjede na trotoar, tako da mi se već desilo da sadim drugačiju biljku. To je vrlo grupa useva, ne izgleda nasumično!

Sastanak travnatih pločnika i trave višegodišnjeg kreveta.

Da bi ovaj vetar izgledao ovako, mora se redovno održavati u proljeće u proljeće.

Traka za zglob na levoj strani treba da se sadi samo u zatvorenom postrojenju (slobodno), ali sa svojim listovima dobro se uklapa u krivinu.

Ova ivica treba redovno održavati, naročito u proleće.

Šumske jagode će se proširiti ako ga pustim, ali se može držati u vrpci tako da izgleda prirodno.

Visoka posteljina, posebno ako je napravljena od kamena, teško je dizajnirati estetski. Ovo uspeva ako pustimo da biljke raste po njihovom ukusu, preklapaju i pokrivaju ivice.

Još jedan problematičan dio je kada postoji razlika u nivou stepeništa! Poželjno je da dizajn biljaka bude gust, pokrije najmanju površinu zemljišta + čak i na stepenicama, kotrljajuće trotoare. Dakle, granica je nezapažena i prirodna.

Postavljanje jednog ili dva kamena za pomicanje može pomoći u rešavanju problema.

Ponekad dovoljno je dovoljno da rastuća rastu po njihovom ukusu.

Nema potrebe za čišćenjem bačvama od drveta od drveta između bedema i biljnih kreveta. Ponekad jedno ili dve biljke žele da se smeste u praznine !? Zašto ne ?! Onda će odlučiti da li se osećaju dobro prema tebi.

Još je prirodnije da se stepenište i njeni susreti sa skrolovanim kamenom pokazali kao mali, pa sam stavio dodatne pločice. Ovo je ulaz u komoru. “