Razno

Dakle, podmladite mahovinu!

Loša jesen i jesen je poslednji put da pomladite i uzgajate naše biljke. Mnogi ljudi kupuju nove muskete godišnje, mada su veliki uspeh i radost za cvetanje cveća koje su trajale godinama. Posebno ako smo emocionalno vezani za to, jer je na primer čak i baka počela da brine o njemu, koji je od tada potresao od vrha zbog svog preživljavanja.

Među stvarima koje se odnose na balkon u avgustu, sadnja biljaka je odlično mesto. Sjeme pečuraka u zemlji imaju vremena da ojačaju do mraza, a nakon završetka, prolećnu sezonu započnu sa svežim biljkama. Ali dovoljno, idemo na polje akcije!

isečci
Propagacija će biti uspešna samo uz zdrave isečke izrađene od zdrave mošusa. Jaki, dugi cvetovi od 12-20 cm dugi su odrezani oštrim nožem iz baze. Ispod donjeg čvora čvora treba biti oko. 1 cm ruba, donji listovi se uzimaju.

Sačekajte nekoliko sati dok se stablo ne cepi, a zatim odvodite u kvalitetan vodopropusni medijum duboke 3-4 cm. Na osenčenom mestu smo ga redovno zalivali. Čak i pre mraza ona se ukorenila.

zimovanje
Ne morate prebrzo preći, možete ostati na otvorenom kada se vreme hladi, ali nema mraza. Kada se mrazi prilaze, ne postanite previše lagani i relativno hladni (npr. Hodnik, hodnik). Mi samo umjereno vodimo zimi. U februaru povećavamo količinu vode i započnemo sa hranljivim rastvorom. Na proleće, ove male biljke postaju jače i proleće u cvet od starih stabljika.