Razno

Pripremite se za proleće s sadenjem školskih djece

Jesen nije samo važan period u životu nebulizatora, već i sadnja prolećnih sijalica pod nazivom “školske biljke” u septembru. Prolećne slatke grožđe mogu se posaditi u posudama ili balkonima. Nećemo to žaliti.

izaberite ili direktno u bašti ili saksije toga, šafran, na Giongiike, lale, zumbuli, narcise, itd sijalice, krtola treba da bude zasađeno u periodu od septembra do sredine oktobra, da ima dovoljno vremena pre mrazeva begiokeresedni.

To možemo uraditi na balkonima sa ukrasnim biljkama koje još uvek uređuju. Za par nedelja, morate postati jedan. U godišnjaci već na snazi treba da se dobije od Pansi jer su cvetaju u smrzavanja dana zimske i stvarno će zbunasta kopije proleće.

Lako je koristiti zajedničku floru, ali preporučljivo je da se opustite sa malo peska da biste poboljšali propusnost. Kada se sadi, idealna dubina je 2-3 puta veća od prečnika luka. Za razne lukove, razmotrite konačnu visinu biljaka. Zadnje od najviših proizvođača i, naravno, najmanji će biti rangirani.

Sakupljanje u blizini borova je takođe dobro jer mala biljka štiti sijalice od mraza i sijima prve zrake prolećnog sunca. Na vrhu zemlje možete napraviti mulč, šljunak ili slamu, što štiti od mraza.

Kada posadite, ne morate da isecete luk i ne morate voditi zimi, dovoljno da padne kiša. Ako je na prostoru bez kiše, možete dobiti malo vode na dan bez mraza. Luk ima puno vode ako je previše prljava i lako pliva u vlažnom tlu.