Razno

Dakle, osnovati cvetanje polumeseca!

Redovni čitaoci znaju da nemam kvalifikaciju o bašti, a ja sam samo entuzijastičan hobista sa balkonom od šest kvadrata. Možda je to zbog cinjenice da cenim citaocima mnogo godina iskustva u vrtlarstvu. Takođe pokušavam da dam ove komore mesto na ovom blogu jer verujem da oni najviše mogu naučiti od ovih.

Meri Vadadi ime mojih čitalaca možda već zvuči poznato da mnogi, jer je više diviti nagrađivani, kućište malu oazu i veoma dobro doći i spasiti savet za orhideje negu. Sada pokazuje da će jesen, zima i prolećne boje balkona biti dostupne u jesen.

“Polako je vreme da drugi eldugdosasanak, može odlučiti da se jesen-zima-vesna arvacskas, dugdosunk ispod standarda drugih cveća zasađeno ladainkba.

Ja volim pseća, ali ne uspevam da zasadim jesensku plantažu, jer se toplina toplote isteza. Obično ih kupim oko svetaca, teško ih je nabaviti i prodavci su mu isterali.

 

Od septembra je moguće sipati luk, u kom slučaju postoji izbor prodavnica u njima. Sakupljam ono što volim, a kasnije sam sjedio, u oktobru i novembru zajedno sa kamenjem.

Kao što sam najviše odsekao u kutije, posude, lov na manje sorte, sorte. U tom slučaju će ih zamijeniti krastavcima, zumbulama i slično, prikupljenim prošle godine. previše.

U toku leta imam korpu koja raste lekovito bilje, a neki od njih ostaju u zimskom periodu, a ja ću ih probati sijalicama i cvetovima proleća.

Šta bi trebalo da kupe za svoj dug život:

mlakonje,
mala lisica,
hunioros (postao sam omiljen u poslednjih nekoliko godina, postoji nešto što je potisnuto napred),
dve godine zaboravljam, od koje sam usmeravam na proleće, nije kasno da se kutije pade na sunčanom mestu koje će se uzdići.

Budući da je luža vrlo hrkavica za proleće, ona će imati nekoliko puta veću veličinu zasadene biljke, a mora se zasaditi sa nečim što se ističe. Na primer, ne, zato što su izgubljeni u pločastom grmu.

Pri sadnji, treba uzeti u obzir da su viši uzgajivači na zadnjoj strani, male pite ispred. Da više ne budu dosadni nakon sadnje goloj zemlji u saksijama, može biti raspršiti mali kora, mahovina poklopac, ili kao divlja vinove loze su manji, ponekad postaju veoma mutatossa szinezodestol pada, naravno, oni izgledaju kao iz implantata.

Zimi, stavljam kutije dolje, list na vrhove, dovoljno da me zaštitite od mraza. Ispred kutija u mom prozoru postoji planetar, ali ispod njih sam ih stavio u javnost, u izolaciji.

Dosadni blage zime, kada je vreme megszinesitik sakrij i Crocuses na sve većeg, cvetaju mlakonja, mladi luk, a zatim drugi shvatili da proleće je ovde! 🙂

U ljetnom začinjenom “vrtu”, proleće i tako dalje. Dobra je ideja da uzmete lončeno snijeg i posadite je. Izgleda dobro i izgleda dobro. Da ne pominjemo kada je ubrzano!

Postavio sam središnje žute tulipane na leđima, nezaboravne, pikavice na dva ivica, začini ostavljeni ispred. Lemongrass timijan, origano i perennial borsica.

Tulipani su još uvijek u krštenju leti, i pitam se šta će se dogoditi sledećeg proleća. “