Cvetanje biljaka

Praksa za sadnju biljaka u posudama

Oni koji su u bašti takođe bi trebalo da poseže neke biljke u posudama. Lonci, kade i balkonska kutije rastu cveće kao lepo, tako da lako možete preurediti i mogu pokazati drugačije lice našeg vrta se može držati sve pod kontrolom i, štaviše, zbog njihove pokretljivosti. Erika Sinka sada pokazuje neke dobre prakse za implantaciju posuda.

1. Prvo, pot, u koju želite da sade, potopite da je apsorbuje dobro u vodi, zapečati dno mozgova rupa agiaggranulatummal, šljunak, u ovom slučaju, brisanje krpom.

2. Na dno komposta, donosim polu-degradirane grane, zrno, dobro ako su obrisane. Koreni su dobri i za tu svrhu, ali to je malo prljavština!

3. Govorim o ovim agensima: dezinfekciju tla, mravima, bešiku.

4. Uzimam prve lekove.

5. S obzirom Heuchera je zasađeno, donji rez, osuši se listovi su oštećeni i oni takođe idu ovde i trunu!

6. Ovde je posadjena biljka. Naravno, dobro sam zasadio fabriku i bio je implantiran. Sveža flora se širi na njega. Neću jako pritisnuti, samo osetiti da će voda biti spakirana. Na vrhu i dalje treba malo zrno pelete, jer je to (i) još uvek ostaviti oko veoma szeretik.A rim ivice. 2 cm pored, jer ovo mesto, to kokos vlakna, glina granule, ili seku isečaka, smanjuje isparavanje i ukras!

Ja nisam pobornik za pranje, ali (nažalost) izgleda dobro, do male noge, povećanje pranje i pločice, koje se mogu slomljen gore deljenje ga. Ovo pomaže u odvodnjavanju viška vode.