Razno

Prekrasne biljke u kuhinji

Imate li čašu vina uveče? Uradite to bez krivice, učinite još zdravije sa malo žalfija! Uz pomoć bilja jednostavno felturbozhatod svoje telo tokom zimskih meseci i može se reći zbogom do proleća umor i.

Kako biljni lekovi utiču na hranu? Kako možemo iskoristiti polular pored efekata zdravlje promoviše kao? Ketrin Almasi fitoterapeuta upravo videli vikend organizatori Kuhinja Izložba korisne napomene za alternativne upotrebe biljaka. Read super savete, dizanje svoje telo posle zimskih meseci, od 2. marta do 4. i učestvuju u najmodernijih izložbi dizajn enterijera u zemlji. Upoznajte najnovije trendove u kuhinji dekor dominira mnoštvo uzbudljivih gasztropillanattal i obogatio!

Ljekovito bilje ili lekovito bilje?
Ruzmarina, žalfije, origano, peršun, majčina dušica, a dugačka lista ide na tim biljkama, o kojima je poznato da na drugi način pripremljena, bilo kao čaj, sirup počne sa radom odmah kao lekovita biljka. Ali da li je to samo objašnjava efekat aktivnog sastojka u ruzmarina, pored pečena patka, kao esencijalno ulje? Da su Italijani sa ukusom origana i bosiljka da probaju naručim picu ili lekovito dejstvo? Bilans jezika, naravno, u ovom slučaju naginje na kulinarskih zadovoljstava, ali iskoristi terapijskog efekta biljaka u našoj kuhinji koristeći dva-Practica.

Spa vino, neprocjenjiva panacea
Medicinski vina, ili vinoterapianak je bila velika kult u antičko doba, je, međutim, isključeno iz javne svesti. u dobi od kralja Matije, plemići pili nekoliko medicinski vino sa obrocima, a takođe postoji veliki broj zapisa u Nemačkoj srednjovekovnih navikama, gde su pili Vein zove Luther, da đumbir koren i jermenskom vino.

Ali dobra vest je da lako možemo napraviti lekovita vina kući! Recept je vrlo jednostavan: pola litra dobrog kvaliteta feherborba Prepustite žalfije ili ruzmarina, a posle šest nedelja filtera. Mudrac je antiperspirant svojstva, treba da se konzumira posebno u letnjem periodu, ali i da olakša patnje climacteric žalbe i antispazmodik efekat je takođe vredno pomena. Rosemari čisti jetru i pomaže rastvaranje stomačne grčeve, i preporučuje od nježnom gubitka pamćenja. Dodatni saveti: Ako se osećate bilje ukus suviše jak, možete razblažiti sa malo soda da pije dobro!

Devilri ne moraju da razmišljaju o bilo čemu, kada je u pitanju lekovitog bilja efekat želimo da iskoristimo. Jednostavno potopiti u medu od njih mali buket, kao što je lavanda, koji ima umirujuće dejstvo, ili zova cveta, hladno, u slučaju groznice, majčina dušica, ako reljef kašlja cilj, otišao u stomaku, žučne kese – i crevnih grčeva ublažavanje ili more pasjakovina zbog imunog-povećanje imovine.

Prilikom izrade značaj cvetnica da nikada oprati, pa čak i polen istresen od njih. Lisnato bilje isprala, s druge strane, će se nakon temeljnog sušenja u med. Sama nektar polako uliti biljke i uključuju tako ogrezli u ukusu od njih i aktivnih sastojaka. Biljke dolaze do površine meda posle nekoliko sati, ali je ipak ne filtriraju, ostavljena da stoji 1-2 nedelje. Važno je da nikada ne koristite metalne predmete za filtriranje i mešanje, uvek raditi sa plastičnom!

Manje i više gastronomskih trikova iz pro!
Izađite od 2. do 4. marta 2018, na sajmu hrane i zadovolji žive sztarsefekkel i poznate gastro blogere u Budimpešti Sports Arena. Trodnevna manifestacija, mnogo nezaboravan gastronomske momenta polular i nagrade čekaju vas. spojiti sa najnovijim trendovima u kuhinji dekor dominira izkavalkad dodatak, planiraju vaš novi dom centralnim trgovima svakom ćošku! Na stručnjaka sajt će vam pomoći da izaberete svoje dalo stil enterijera, boje i pribor. najmodernijih enterijera emisija u zemlji je sve o tome šta je novo, upoznati potrebe ljudi u kuhinji 21. veka potpuno zadovoljavajuće tehnološke inovacije i multi-funkcionalne smart uređaja. Dođite i volite svoju novu kuhinju!