Razno

Zato držite svoje biljke svjesno ekološke

Ne postoje lako poziciji da zastupaju ekološke svesti. Ko kemikaliamentes voće, povrće želje ili kupi preteranim cene organskih proizvoda proizvedeni ili sama. Ovaj drugi je nije jeftin zbog klimatskih promena doneo sa sobom sve više i više zlonamernog softvera. Najbolje prakse naših čitalaca su jeftina i laka alternativa.

Kindris Brigita kune mekog sapuna. “Ja sam ove godine koristili kaliszappant (laskanje) Omiljeni istovremeno. Ja kenocsallagu torba meka sapun (kaliszappanom) je da možete dobiti do nekoliko stotina forinti farbarske radionice kao dobro. Smem da se rastvori u dve supene kašike 2-3 oz vode, koja je zatim razblažena sa dva litra. Uz dobar izgled lemosasszeruen ispalio je u ovom slučaju a citrus pajzstetves (saksije u saksijama obično laminirani u ovom slučaju dole). Ponovo sam to uradio nakon sušenja. To se ponavlja nekoliko nedelja kasnije za potpuni uspeh. Ako je štetočina je veoma biljku u saksiji, Nekada sam ga oprati ispred tuš. Kaliszappanos sprej je uspešno korišćen protiv grinja, vaši, obima insekata, bele muve (naročito jaja), larve American lepkekaboca i maloletnika. ”

Erika Sinka postala je ventilator kvasca. “Pet-litarska boca je rastvoren u vodenom kocke kvasca, neka stoji (1 čas je dovoljno). Ovo je temelj, to će morati dalje razblažiti. Možete ga ostaviti u komori, bilo gde. Držite svoj vrt, ne izložen sunčevoj svetlosti, i zatvoren leti, jer smrdi! Kada biste želeli da se zalije, pet-litarski zalivanje može za cca. jedan dl ove baze, a ostatak je voda. Pijem je svake nedelje ili svake dve nedelje. To je korisno da se koriste (ali to se odnosi na sve tapozasra) ne prskanje je zemlja potpuno osuši, ali dani koji su pred njim dobro navodnjavanja ispravno, a kada se to lotiivel navodnjavanja, to zalivanje ima svež, vlažan zemlju. Tako da ne iscuri ispod viška, jer će on biti greh. Čuo sam da je ovo prskanje još nisam pokušao. Zanimljivo: Ovaj “recept” je kineska žena mi ga je dao, on je predložio orhideje. Sve lepše, zdravije ga brzo videti efekat. ”

Mari Vadadi je takođe zainteresovana za kvasac. “Kvasac iz sastava veoma dobrih ukupnih klimatizaciju biljaka. Nijedan od šećera, na 38 stepeni, sprej gljiva, to je sve podvala. se Šolja rastvoreno 5 g kvasca u vodi (1 kvadrata) i pomešan je u 5 litara vode i tako biljke redovno zalivaju sipanjem otvara 2-3 unce 10 litara vode. Koristi se kao hranjivo. Pogledajte sastojaka, količina fosfora i kalijuma u ​​njemu. Pokušava paradajz i sve baštenske biljke. Ništa ima onoliko kalijuma nego kvasca koji pomaže da se cvetanja. “