Razno

Tvoje leto leti u zelenom skloništu

Ponekad osjećam kao da sam poznavao neke od čitatelja hiljadu godina. Oni, oni koji redovno pokažu svoje bašte, svoje balkone na Facebook-u našoj grupi, oduševljeno hvaleći lepotu drugih, i voljni da daju savete. Irena je jedan od najstarijih i bilo koji od mojih čitalaca živi u Sarvar, dolaze u nekoliko sastanku Balkonada, tako da smo se sreli lično. Pozivajući na virtuelnu šetnju ne može se odupreti!

Kao što sam i znam mnoge ljude u grupi koja je Irena živi u stanu gde samo kerteszkedhet mali balkon. Postoji, međutim, zeleno utočište, prirodna bašta sa malom kućicom, gde se redovno izlazi. Vrt je posipljen svake sezone, ali nema tragova. Izgleda da niko ne živi u ovom životu. Pokloni vrta, sočno voće se uvek obrađuje i zahvali za svaki cvet vlakana. Komšije su rođaci za koje je retko vidio gosta.

Takođe znamo da takav potez oko staračkom domu za nekoliko nedelja da čak stoji u vrtu sa teškim fizičkim radom već duže vreme. Ovog puta će biti čudno bez Irenke-a, nedostajeće mu zapisi i saveti. Srećom, on nam je poslao kompilaciju njegovog ljetnog bojnog igranja!


“Danas sam napravio svoju baštu, košenje, čišćenje grmlja. kattogtattam malo mnogo, zato što je tako teško preko svega, a oni su ti ostavim malo … .Not samo pravo vreme. Trešnja polako raste, a stvari od čelika su daleko ispod. Evo virtualne šetnje! “