Razno

22-godišnja istorija vrta na slikama

Postoji naučna izjava o idealnom vrtu. Ne znam ovo, ali mislim da je najbolja bašta tamo gde se cela porodica oseća dobro. Ako imate gomilu zelenila, možete ga pretvoriti u ugodno okruženje kako biste pružili ugodan odmor za svaku porodicu u porodici. U čitačkoj bašti možete primetiti promjenu funkcije vrta. Dok su deca rasla, vrt se transformisao.

“Pogledali smo naše stare slike … Mislio sam da vam pokažem šta smo počeli. 🙂 Uvek smo imali puno fotografija, jedva sam mogao da izaberem.

U julu 1996. preselili smo se u Vacratot iz Budimpešte. Nažalost, nema slike prvobitnog stanja, prvo leto je bilo o uređenju prostora. Imamo sve ostalo u leđima i leđima, ostavljajući samo bijeli organ koji ga još uvek ima.

U jesen smo ispustili seme trava, posadili grmlje i dve vrbe. Da, nažalost, došlo je do preokreta. šest godina je palo.


1997 lepo je rasla travu, nekoliko grmlja i drveća.

Takođe 1997. godine: traka bar pored kuće čeka tuja, moj mali dečak je upravo primetio igralište sa kojim sam radio celu noć s mužem da bi joj rodio rođendan.

Mogli su se slobodno igrati. 🙂 A ako su flopali par cveca, toliko problema … ruze su bile sigurne ispred. 🙂

U narednih 15 godina, naša bašta je izgledala ovako, pa mi se to dopalo. Cveće u prozorima, na terasi bar, na krevetu i ružičastom krevetu već su imali. Tako da je bilo puno prostora za igranje, igranje fudbala i kupanje. Dok je vrba rasla, bazen se preselio na drugu stranu. Od tada, kontinuirano smo oblikovali baštu. Na poslednjim slikama, trenutno stanje je uzeto iz sličnih uglova. 22 godine, i dalje puno piše …. 🙂😍

Možda možete videti koliko nam se sviđa. Kuća je potpuno obnovljena. 🙂