Razno

Čekao je 50 godina da ima vrt – vredelo je

Da je to bilo na meni, rekao bih svakom receptu da ima vrt. Naravno, samo oni koji žele da budu ohrabreni. Svako ko ne samo da želi da se divi lepoti biljke, već ima i sposobnost da uči iz iskustva i da može da žrtvuje za svoj san. Oni koji ne odstupaju kako bi ga dobili, koarali i spustili teren na dan. Ko, posle ogromnog grada, vidi i nadu i lepotu u biljkama.

Gaborne Kovesdi, naš čitalac, zaslužio je da ima baštu koju bi mogao napraviti zbog njega. Morao je da čeka dugo, ali to je vredelo.


“Približno 50, dobili smo porodičnu kuću koja je obnovljena. Postoji mala parcela koja se prodaje. Pokušavam. Volim cveće, ali saznam više o tome kako. ☺ Ovde vidim divne stvari i ideje. Hvala! Malo ukusa, ne poznajem velike stvari, ali to mi puno znači. Pozdravljam komentare, sugestije i kritike. ”

Onda bih i dalje bio dužan da pišem vlasnicima bašte: spajanje plutajućih balkona i bašti. Mislim da je ovde došao najbolji tim dobrih, korisnih i prijateljskih vrtlaraca. Oni se ne intenziviraju, čak priznaju i rad drugih, i daju glas. Niko ih ne može pohvaliti kao oni.

Istvanne Icu Majdan: “Ne izgleda kao početnik, sofisticiran, sa velikom pažnjom, puno radne kutije za nakit. Vrlo je lepa i ovo je tvoj ukus, tvoj posao. d ‘

Marta Volf: “Veoma ste lepo, vaša bašta je organizovana! Jeste li sigurni da ćete dobiti mnoštvo ideja iz ove grupe? 🙂 ”

Katalin Nagi: “Kritika ??? Hvala vam što ste videli! Lepa, čestitam! ”

Agnes Keszthelii: “Graditelj bašti nije mogao bolje planirati. Vrlo lepo dizajnirana bašta. ”

Balogh Marti: “Divno. Kako će to biti kad ste to naučili? 💎🌼🌹🌴🌾☘

Katalin Poos: “Sve izgleda kao ljubav. Blagoslovi te. Veoma je ukusno i mirno. ”

Ildiko Novaczki: “Veoma je lepo. Dobar savjet. Napravio bih biljni hibiskus, ne bih napustio pot, jer je zimski dokaz. Samo želim pomoći. Dole s kapama čestitam. ”

Zsuzsanna Safine Simko: “Ako mogu da predložim da imaš timijana u kamenoj bašti, a ako imaš, limunov sok. Veoma su zahvalni i veoma ukusni, mogu se dobro koristiti za kuvanje! Svi su zimi, najlepši u najtežim uslovima. Oni su mirisni kada cvetaju. ”

Erzsebet Hauerne: “Andi je veoma fin, ima svoju baštu. Postoji ljubav cveća. Ovde možete naći fantastične ideje u grupi. Drago mi je da te vidim. 🙂 Loose sometime. Sretan sam što vam pružim višegodišnje da imam mnogo i nemate. 🙂 🏵💮🌸 ”

Erzsebet Mathe-Veber: “Volim i vrt i cvijeće. Ukusno i uredno. Isprobavanje je prirodno jer smo mi kao mi: vidimo biljku koja još nije i želimo ga u bašti i na balkonu. Ali morate pronaći mjesto za to, tako da se ponekad (previše često) pogled vrta transformiše. Dakle, kao i svi ostali, konstantno oblikujemo stvari i pokušavamo. Mislim da neće doći do potpune slike vrta do kraja života ….

Ili Tolgiesne: “Vaše cvijeće je lijepo. Poenta je da se vi i vaša porodica dobro osjećate u bašti. Ne morate da upoznate nikoga ko voli lepu. Ja se uvek divim u svojoj bašti i u mom cveću, stvarno volim cveće. ”

Anna Servis: “Nemojte biti nezadovoljni sa sobom jer je vaša bašta lijepa. To je način na koji to pisate i stalno oblikujete. Njegov bogat rad leži u njemu, ali je veoma živopisan i prijatan. Hvala vam što ste je videli. ”

Kati Viski: “Vrlo prijatan, lepo uređen vrt, terasa. Moje iskustvo pokazuje da cvetovi dolaze i odlaze. Ako se ne osećate dobro, probajte drugu rasu koja odgovara mestu i ovo je put za sve ljubitelje biljke. Želim vam puno uspeha u budućnosti! “