Razno

Pridruživanje osmom okrugu cveta

Steganjem sve je jednostavnije. Dok svi samo čekaju da neko drugi učini ono što radi, neće učiniti ništa. Ako se, s druge strane, međusobno podržavaju i ojačaju svoj posao, onda mogu učiniti čuda. Stanovnici osmogodišnje bande imali su priliku da sačekaju drugu. Sve više i više zajedno spajaju i ukrašavaju svoje okruženje. Uveren sam da nijedan sledbenici neće slediti njihov primer!

Pre nekoliko nedelja, kada sam pokazao čitaocima Čaba Nađ treći sprat balkon prekrasan vrt, Čaba završio sa obećanjem ulaska: “Dalji planovi su, želimo da dočara viragossag na ulični front kao dobro. Onda ću vam pokazati kako. ”

Sada kada sam dobio fotografije novog “projekta”, dobio sam dobro razumevanje Csabe. Pitao sam se šta su njihove tajne, zašto rade sa njima, što nije slučaj. Njegove reči nisu citirane bukvalno osim završnih rečenica.

Već sam spomenuo u prethodnom postu o jezeru na prizemlju, koji je takođe napravljen zajednički.

Brigu o jezeru obavljaju i više ljudi kada je reč o tome.

Ali dajte dalje planove i implementaciju. Pošto stanovnici kuće nisu čekali jedni drugima ovde. Smo zajedno ispred kuće zajedno felastak javne površine za rasturanje i čine ga lepši, podnošljiv za sebe i svoje cveće radost prolaznika.

Sve je počelo sa činjenicom da susedi nisu bili vanzemaljci u kući pored njih. U početku su se samo zahvalili jedni drugima, a onda su ih pomešali. Ubrzo je postalo zajedničko interesovanje, želja za dobrim držanjem i sposobnošću da to uradi. Zatim su došli zajednički programi, zajednički radovi. Često se okupljaju u spontanom razgovoru.

Tokom godina, od njih je falsifikovana dobra kompanija. Morali su da provode vreme zajedno i kampovanje. U kondominijumu imaju sezonske žurke, zajedničku božićnu zabavu i ponekad slave rođendansku zabavu. Pre nekoliko godina su ponovo oslikali i obojili niži nivo.

Saznao sam da je jedan od komšija koji dolaze iz sela i Csaba, koji je odrastao u predgrađu Budimpešte, posebno vole biljke. Kada su u pitanju različiti projekti, to zavisi od slobodnog vremena i ko god da je za to. Ne postoji među onima koji su donosili znanje, oni ga koriste. Ako nešto ne razumeju, oni to ne mogu priuštiti, nakon toga gledaju na internet.

Nisu dobili ni finansijsku niti drugu podršku od strane lokalne vlasti niti drugih za svoje aktivnosti izgradnje kuće i bašte. Biljke kupuju sami i uzimaju iz vrta roditelja.

Stalno razvijamo našu malu oazu. Nedavno mi je pomogao moj stari prijatelj, takođe okružni prijatelj. Ne živi u našoj kući, samo je vidjela šta radim i nudila joj pomoć.

“U gradskom vrtu, svi su obavezni da zadrže prostor ispred svoje kuće. Područje oko grada je malo drugačije. Ali, ako želimo da budemo lepi, moramo to sami učiniti. Drugi to neće učiniti za nas. Od tada, malo me gledaju kad dolazim, pijem … ali svi priznaju da joj se sviđa. Nažalost, oni su premlaćivani, ili jedan ili dva njih nestaju ili se raspadaju. Ali mi istrajamo. Možda možemo učiniti još lepšim nego ranije!

Dobio sam i dopunu. Ova mala je moja, 26. godine će biti jedna i po godina. Biljke vole, mislim da je nasledio od mene. 🙂 ”
Rekao je Csaba kao solilokui.

Puno vam hvala za Csaba Nagi za dijeljenje priče! Želim puno sličnih entuzijastičnih timova širom zemlje!