Razno

Planine Andi čekaju na jesensku emisiju kaktusa

Kao i obično, čim škola počinje, možemo doći na jesen izložbi u ELTE Cactus Jardin des Plantes. Udruženje mađarskih kolekcionara kaktusa će se 7. i 9. septembra 2018. godine fokusirati na Andske planine. Sada možete osvojiti jedan od 10 para unosa s pravim odgovorom na jedno pitanje!


Istočna strana Andes planinskog venca u Južnoj Americi koja je trajala kuću 3000-4000 m visoki planinski vrhovi, felfoldekkel i tropskim kišnim šumama u podnožju Inka, piramide, orhideje, bromeliak, kaktusa i condors. Planinski venac severno od Perua proteže od Ognjene zemlje, Highland i visoki planinski doline su dom za egzotične izgleda kolona kaktusi svetu da obezbedi domoroce za hranu, vodu i građevinskog materijala, ali oni žive u kaktus sveta dragulja crvene, žute ili ljubičasta cveta sjajni patuljasti pokreti i plemena parodije koja pripadaju svetskim kaktusima.

Većina kaktusa kolone nosili bele dlakave “odeću”, štiti biljku od štetnih sunčevih zraka i visoku planinu u neravan hidegeitol noći. Ovi kaktusi se takođe nazivaju kaktusi Popsicle.

Naša izložba će biti naseljavanja Anda doline retko viđene u mnogim vrstama kaktusa kolona, uključujući “Oszapok” se divim Anda sferu kaktusa raznolikosti Rebutiakat, parodije, Oroiakat javnosti; biljke epifitona ili drveta predstavljene su bromelijadima.

Pored toga, naravno, biće dom za kaktusa kolektora draguljima, stotine kaktusa i sukulenti retkost u Centralnoj Americi i delovima Afrike je egzotičnih!

Oni koji dobiju osećaj za čuvanje biljaka mogu da dobiju više prvi ili stoti kaktus Tokom trajanja izložbe, članovi udruženja za pružanje posetiocima savete o stanovanju!