Razno

Divlje cveće u ruralnoj Engleskoj

Pogled na živopisnu letnju livadu za našu istinsku senzaciju boje, kao da priroda želi da vidi svu njegovu lepotu, oblik i boju koju je stvorio. Ako plava mora služi ovoj pozadini, to je sam raj.

Naš urednik Szelle bio je na tom mestu u raju sela Engleske. Zaklinjene na spisak UNESCO-ove svetske baštine, kamenje okruženo Durdle Doorom uhvatilo je divne divlje cveće. Pre skoro 180 miliona godina, pronađeni su i dinosaurus i biljka.

Vredi razmišljati da cvijeće koje vidimo danas vidjelo kako su se sjajne promjene promijenile, sve što smo trebali preživjeti. Boja i oblik cveća rezultat je napornog rada i razvoja milionima godina. Njihov opstanak je zbog insekata koji ih zagađuju, ptice koje raščaju seme, i vetrovi koji ih duvaju. Na i siromašno zemljište na hranljivom tlu, na kosoj tlu, raste divlje cvjetlje.

Nacionalni cvijet Engleske “Rose Rose” nije divlji cvet, čudo je što nije u fokusu kamere. Međutim, iz nacionalnog cveta Škotske, čvor je uspeo da dobije više.

U Engleskoj, baš kao u Škotskoj, karavan parkovi su veoma popularni, gde možete pronaći pristupačan smještaj u neposrednoj blizini atrakcija. Karavane se mogu rezervisati od jednostavnih i luksuznih. Dok se karavan može kupiti za 6-8 miliona forinti, stan ili kuća će se prodavati za najmanje 50-100 miliona forinti. Za mnoge, najpopularniji ljetni smještaj je vlastiti ili iznajmljeni karavan. Dobro opremljeni karavani okruženi su malim cvjetnim vrtovima. I koliko dobro to rade!