Cvetni saveti

Dakle, možete da obezbedite svoje biljke vodom za vreme vašeg odmora

Mnogi ljudi kažu da nisu spremni na odmor zato što ne znaju ko će se brinuti za svoje voljene biljke. Nije lako pronaći članove porodice ili prijatelje koji vole cvijeće, koji je voljan da provede vrijeme ili čak i vrijeme punjenja cvijeća bebama. Najbolje je pronaći drugačije rješenje za osiguranje potreba za vodom naših postrojenja. Doneo sam dobre metode čitanja.

Ilustrovana svojim očima, rekla joj je šta da radi s njenim biljkama pre odlaska, tako da ona ne bi morala pitati nikoga za zalivanje, a njeno cvijeće čak nije osjetilo i njen odsustvo.

“Tokom putovanja mi smo mnogi koji se ne mogu osloniti na zalivanje naših biljaka. Možete dobiti gotovo automatsko navodnjavanje, obično postoji pritisak na njihov rad, tako da obično to radim.

Koristim dva baletna balona na 50 litara na balkonu, nešto viša od najviše pločice. Između dva balona nalazi se čista cev između kojeg mogu podesiti podmazane pečurke. Rasporedljam biljke između dva balona, držeći cev nadole (jer pritisak nije previsok, tako da je vazduh) mora biti fiksiran na cijev. Pre početka posipanja biljaka i voda blago kaplje.

Jedno rešenje može biti npr. : na balkonu, ako stavimo fleksibilnu cev u balon, kapajući pečurke. Stavite balon više od pločica. Preporučujem da kupite specijalnu odgovarajuću cijev, u suprotnom će vam trebati silikon i zaptivna traka, a vi ćete imati više posla s njim.

Pre nekoliko godina morao sam da napravim hipp-hopp, radeći od postojećih materijala. Neophodno je dodati gljivicu koja se može postaviti za malu količinu vode, koja treba postaviti pojedinačno.

U svakom slučaju, barem pre nego što počnemo testirati vrijeme na kome smo odsutni kako bismo izbjegli previsok ili prenizak pad. Za test, na primer, treba koristiti bočice za kapanje. : stavili smo kapnu vodu u bočicu i možemo je izračunati.

Ova gljiva mogu da se montiraju na ispustite u PET boca kape prilikom udara malu rupu u poklopcu, međutim, mora se izolovati silikon ili vodootporan adhezivnih takvim slučajevima.

Drugo rešenje je da ubacite malu rupu, a zatim prekrivamo pamučnu pređu, vezemo čvor na obe strane poklopca. Nisam navikao da ga gurnem u zemlju bez začepljenja.

Možete kupiti keramičke supozitorije, koje boju toliko puta “znoje” vodu. Može biti nekoliko tipova boca, do 5 litara, kada se nit poklapa, postoje tri niti. Ovo treba zašrafiti na bočici i lagano pritisnuti u zemlju.

Malo skupo, jednosmerno podesivo plastično kapanje (zeleno zeleno), jedino kompatibilno sa “normalnom” PET flašom.

Vrlo suša tolerantni saksijsko cveće dobija zalivanje pre polaska, umereno potražnje za vodom i same vode intenzivni u kontejnerima pod plastičnom krevetu sa kolicima, tako da niko drugi ne može obezbediti veći vlage, ali naravno da će se zalivanje i jedan od njih krenuo sam kapaljkom flašu, koja je curi, curi ispod njih u vodi.

Fontane sobe se postavljaju u dublje jelo, smeštene na dve poprečne pločice, a voda je pod paprinama papraša, osiguravajući visoku vlagu. Svi domaći boca dropper bočica kada se koristi ubod na dnu rupe sa parom igle, kao voda kaplje iz boce, nakon nekog vremena izvijanje zbog vakuum, pa čak i zaustaviti infuziju, curenje. “