Razno

Tako će cvetati mrvice

Najupečatljivija tropska biljka u poslednjih nekoliko godina je nesumnjivo bugainvillea. Šareno cvijeće zemalja Mediterana privlači sve više ljudi, a mnogi su se već pobrinuli za njihovu brigu.

Šljunoviti klaster zahteva puno sunčeve svetlosti i takođe voli dan ožiljaka. Obavezno koristite toplu, zaštićenu vjetru i kišu zaštićenu terasu ili vrt. Hladni ispod 15 stepeni teško da podnesem da teleltetni i stoga ne bi trebalo da bude zasađeno na otvorenom terenu.

Zimi je potrebno 10-15 stepeni prostora i zahteva malo navodnjavanja. Mnogi su se predali nakon prvog ovogodišnjeg zimovanja, jer odjednom su izloženi pada u zimskom i prolećnom lišća Vozite polako. Ne moraš da odustaneš ako izgledaš mrtav u martu. Trebali biste započeti redovno zalivanje i staviti u lakšem položaju da sačekate strpljivo zbog odliva. Vrijedno je i prekinuti.

Nakon postizanja trajne topline, može se istovariti iznad 15 stepeni.

Tokom letnjih vrućih dana redovno vodimo vodu, ali ne toleriše stajaću vodu. Njegova mala bela cvijeće je gotovo izvan šarenih aplauza. Glavni tajna cvetanja i šarene bracts nedeljno administracija sunca i podržava rešenje cvetanje hranljivih materija.

Felfas razmnožavanje reznica giokereztetessel se održati krajem avgusta, ali se oslanjaju na njega da teškoće radikalno približava.

U septembru, počnite sa pripremom za odmor, a zatim ostavite hranu. Ako temperatura pada ispod 10 ° C, vreme se treba isporučiti daljinskom upravljaču.