Razno

Lisianthus je briga sa savetima za čitaoce

Severna Amerika i Lisianthus preritarnics ili druga imena ili eustoma lepotica iz Meksika pusztairol proleće trave privlači veliku kupovinu. Posle nekoliko nedelja, on će uglavnom biti uništen. Zato mi je bilo drago kada je naša čitateljica Mari Vadadi izdala način na koji je uspjela preživjeti i čak ponovo cvjetila nežnog kućnog ljubimca.

“Dobio sam 3 cveta za majke. Odmah sam pogledao u posudu i zato što nije bio prokriven korenima, nisam to učinio puno.
Prema savetu na mreži, počeo sam da brinem: stavljam ga na sunce i zadržavam svoje zemljište konstantno vlažnim.

Ubrzo nakon kirohadt jednog stabla, lišće i počela da se kokadozni lisztharmatossa, i stidim se sebe da sam nekako bezveze.

Onda sam pogledao odakle dolazi, ako travnatim stepama nije sigurno voli bepunniado mleveno mahovine u koju su baštovani zasadili, tako prebačene pesak pomešan sa zemljom (Garri ja koristim), povećana pola ujjniival okrugli lonac, ima malo lerazogattam iz korena u zemlji mahovine.

Originalni stanište bilo nesmetan sunca, druge biljke očigledno daje hladovinu u rastući preritarnicsnak njega, pa sam stavio u poziciju iza druge fabrike, gde su izgubljenom senke malo za njega.

Proširena, smanji i vrati megcsuniult viragszarait azot počela zaliven debelog feed da povrati lišće. Kada je rastao, dobila je cvetnu hranu.

Ponovo je počela da se otvara. Pretpostavljam da, ako se na početku ne zajebavam, ali sada radim sve u redu, to bi bilo ranije obnovljeno. ”

“Mi imamo takav jednostran, jer samo prvi put kad sam odsekao stabljike kirohado, a kada sam video da sa svojom dobro, usudio da prekinem ostatak.
Lekcija: Nakon cvetanja, cijelu biljku treba smanjiti. Dolaze nove stoke od heljde. “