Razno

Dobar hobist takođe uči

Često su mnogo “izazvani” ogrebotine od velikih vrtova. Na nekoliko mesta je mnogo teže stvarati spektakularnu, skladnu zonu. Moji čitaoci će dokazati da je ovo samo pitanje fantazije i večnog učenja i iskustva.

U centru panela, samo je divan kvadrat raja od 20 kvadratnih metara. Vi ste voljni da delite svoja iskustva sa drugima kako biste pomogli, inspirisali i podelili vjeru u slične oaze.

“Danas, za malu nadogradnju memorije, počeo sam da gledam svoje starije fotografije, i sa velikim zadovoljstvom, sa zadovoljstvom mogu reći da je naš krug još lepši. Očigledno je da postoji puno posla i iskustva, ali priznajem da je moje trenutno prisustvo zahvaljujući mojem članstvu u ovoj grupi (Robbing Balconies and Gardens).

Čak i 2016 slike izgleda da upropastite ono što su ključevi leta koji nije mogao da izdrži ceo sezone, to je bio vrhunac vreme u rano leto i jesen, ali tokom snimanja vidi stanje mesecima. Nisu ni šetali u okolini, jer kada su otvorili oči svojim boje i težinom, potisnuli su lepotu suptilnijih cvjetnih biljaka oko njih. Zatim je ušla Erika Sinka i njena baštica posađana višegodišnjicima mi je pružila neverovatan doprinos stvaranju lapela.

Prošle jeseni preuredio od njih u dvorištu, zasadili novih (zahvaljujući ličnim i dobila sastanci baštu te grupe!), A ove godine je pokušao vizuelni dodatak na saksijama perennials (ohrabruju becserepezett npr. Vuk Marti balkon svih vrsta baštenske biljke širenje vidika), koji se upravlja briljantno !

lonci živ i zdrav u malom ćelavog fokglove, sijalice, lišće trajnica, jesen močvarna biljke i cveće krase terase, mnogo saksija sadnog Saki. Dokle god se nešto razvija, nije spektakularna, dok je napolju u mojoj bašti je mali, onda se ispostavi pupoljak, dolaze na terasu, gusta šuma šarene romansa Dzsumbuj uradi.

Sve višegodišnje koje sam primio sa sastanaka nisu koristili samo terasu, već su pravili i nove krevete za povrće. Ne znam kako će izgledati, a onda ćemo ga videti od proleća … 🙂