Razno

Držite mini orhideje kao i ja

Orhideja je takođe jedna od najpopularnijih biljnih biljki na Dan zaljubljenih. Zbog svoje nižoj ceni su veoma popularni u mini lepkeorchideak, oni uspevaju da ponovo drži hold procvat i poseduje vrlo malo. Sa našom metodom čitaoca, mnogi neuspješni pokušaji su gotovi!

Kao i mnogo puta pre, Vadadi Maria čitaoci sada deli veoma korisne savete na Facebook grupi prostrane bašte i balkona. Sada su držani mini turorhidi.

“Na kraju nedelje 3 komada. Došao sam kući sa izložbe Orchide sa phalaenopsisom. Ja portovan sva tri odjednom, čak midi lonac tla je bilo “mohanevelde”, u kojoj se biljke gaje u malom orchideagiarakban i ako ne uzmemo vremena iz korena, molimo dugog opstanka.

Druga dva mini-amikkel i moja iskustva da ako želim mala plava dugovečni, ne škodi da temeljno ispita proširenu mokro mahovinu.

Napravio sam dobro što sam radio: morali su biti odsečeni iz korena jer su bili crni. Primenjivao sam rane pomoću ugljičnog praha.

Sada sam Hochvertiges prvi sadni medijum, da li je istina ono što sam pročitao o tome, to može biti razlika između svira klavir, a druga između! (Sastoji se uglavnom od larve, ali ima ugljen, spagnum mah, kokosove vlakno.)

miniket presadi nazad u istim sitne saksijama, pazeći da ne razbiju korene, put svaki od njih u medijima, posebno je stavljena u mahovinom je bolje zadržavaju vlagu, ali nemaju stajaće vode “u pelenama”. U redu je ako se korenaci sklone s puta, barem ima prostora da ih rastu u posudama. Ako su umorni od posude, mogu da odu na veći.

Čitao sam od stručnjaka koje znam, kada oni žele da ojačaju svoje korene, njima je potrebno više svetlosti i stvarno rade. Ovi miniskanci su stvarno bolji od staklene čaše, sparkler-a kao konvencionalnog keramičkog lonca.

Ima nekih koji ujutru podižu malu, ali ova metoda nije za mene, jer sam zaboravila. Dakle, cca. Nedeljom progutam vikendom, u poređenju sa normalnom veličinom, jer traje 10-14 dana dnevno. (Koristim porodicu ORCHID, naručio sam to sa interneta.) U međuvremenu, ako treba da pljujem, ali samo medij, hrana, hrana, koren.

Dođu do najsjajnije tačke, prvi red do prozora. Prošle godine morao sam izlečiti mnoge orhideje zbog sječenja i uspjeli su ih spasiti dovoljno svjetlosti. Ispod pločica I isparava vodu.
Nikad nisam bio u mogućnosti da preživim, ali deca se konačno skupa. 🙂 “