Razno

Vaša skuash i cvjetna pumpa na balkonu

To je zamak za korištenje balkona za korištenje kao kanta za smeće ili za druženje. Zeleni ne samo da imaju dobar efekat na naše duše, biljne parcele mogu indirektno poboljšati klimu kuće. Doneo sam primeren balkon za čitanje!

Asztalos Agnes pročitao je proslogodišnju balkon mog čitaoca. Ove godine još ne postoji bombaški napad, već su se već pripremile pripreme da ova zelena oaza bude još bolje ove godine.

“Ovo su cvijeće na prošlogodišnjem balkonu. Voleo sam to !!! Nadam se da će i ove godine biti lepe

Pokušavam da zasadim široku lepezu. Već tri godine sam saznao o tome šta radi dan od kako sam ovdje živio. 🙂 Sada sam sad sad sad i radujem se da se divim njima.

U leto, hranim ih obilato svake dve nedelje, a odmah ću pružiti hranjivo rješenje dok sam ga zasadio. Nadam se da će ovo leto biti lepo kao prošle godine.

 

Volim vještice, svake godine kupujem dobar broj sadnica i budem divan. Sada sam ga dobro zasadio. 🙂 Kupio sam sve boje, jedva čekam da budem veći od punog cvijeća. 🙂

Mala petunija cvijeća bila je zahvalna. Morao je mnogo toga da se bavi, odvodeći prskalice cijeli dan i puno posipati, ali to je vredelo jer je bilo divno.

Mogu samo čestitati divnom balkonu. Agnes je uradila sve u knjizi kako je napisano. On prati biljke koje se osećaju dobro i popunjavaju balkon svake godine s obzirom na orijentaciju balkona. Sunčani balkon, u svakom slučaju, je pozitivna prednost jer je postrojenje najveće.

Zahvaljujući dobroj biljnoj selekciji, od ranog proleća do pozne jeseni možete uživati u cvjetovima na balkonu. Nije kupio dragoceno i specijalno cveće, već je preferirao jednostavnije, manje osjetljive biljke i uspjelo smanjiti troškove semena.

Sadnjaci koji se mogu montirati na balkone su uštedeli u svemiru, praktični i nisu sigurni. Pohvalno je što je i mislila na sjenilo i ugodno mjesto za odmor.