Razno

Reč klavir dodava smrdljivo do jedanaeste

Miris boje ili prosaic je jedno od najčešćih cveća. Njegovo ime nije čak ni poverenje i mnogi ne vole mirise. Svako ko je dobar u njemu, međutim, ga veoma voli zbog njegove vesele žute boje i zahvalne prirode. Ildiko je favorit na Jedanaestoj. Klavirska reč i ljubavna ljubav koja okružuje prostoriju skoro zrači lepotu dve linije.

Mesecima smo uspjeli pratiti rast smrdljive Katalin Cserna Ildiko za mjesecima Facebook-a Rampage Balkans and Gardens. Cveće koje je napušteno 5. aprila, prerastao je u prelepe cvijeće. Zamolio sam Ildika da mu kaže da se brine za svoje cveće, zašto je bila tako lepa.

“Pozdravljavaju te malo pisanje, nadam se da vam je to korisno.

Kažu da voli cveće, ne može biti loš čovek … moja muzika je deo svakodnevnog života, ja sam pevač, učitelj, vokal i klavir muzika je definitivno dobra za moje male biljke. Odatle, kada se vježbam i dođem kod mojih studenata, čuju narodnu muziku, svjetsku muziku i operu

Ali obično ih milujem. Na kraju krajeva, oni su tako zahvalni cvijeće. Ali imam puno posla. Živimo u predgrađu Pestszentlorinc, na gornjem spratu, u jedanaestoj. Imamo svoj krov, a ne standard. Ovo će uhvatiti puno topline. Na jednoj etaži nalaze se tri stana, ali samo jedna ima balkon, šest kvadratnih metara.

Od prvih dana aprila do kasne jeseni cvjetovi cvjetova ili smrdljivi cvjetnici. Prošle zime bila je blaga zima, čak i za Božić.
neven

Svake godine sadim seme iz sušenog cvijeća prethodne godine. Seme cveća su u suvim, suvim cvetovima u osnovi latica.
neven
Važno je, kada smo ih odbaciti, seme nisu oštećene, nemojte ih kapargassuk, samo posuti svež zemlju na vrhu semena koje smo ravnomerno uradili na zemlju. Ja sam ih gusto gajio i tada raste bogato.
neven

Kod sadnje, redovno dobijaju i hranljiva sredstva. Zapravo, pre zasadenja, zemlja se osvežava nedelju dana dnevno hranom. Kada se rastvor hranljivih materija može izostaviti u mnogim bojama. Koristim opšti hranjivi rastvor cveća, stavio sam kapu u bocu od 2 litre. Mala biljka je izbila za deset dana.
neven

Moje male zahvale vole vodu. Primetio sam da su još uvek treba puno zalivanjem, obično zalivanje rano ujutru i uveče pospite lišća spriccelovel. Dobijaju i vodu uveče.
neven

Naša terasa je D-K i nalazi se, smrdljivi je najlepši biljka.
neven

Svake godine je velika očekivanje kada počnu da izađu iz zemlje i narandžaste, žute, ljubičaste i svih vrsta boja i oštrih frazom. Već godinama pokupavam seme cipela, pa sam pažljivo čuo. Moje malo cveće i dalje živi u drugim okruzima u Budimpešti, u vrtu i na terasi moje porodice i dragim prijateljima. Uvek mi je zadovoljstvo primati poruke gde vidim fotografije mog cveća.

Kasno u popodnevnim satima, božanstveno s pjenom kafom da bi sjedio i slušao tišinu i ptice. Da … skoro da čujem da je stvarno sjajna … zvuči kao sentimentalna … ali stvarno je! Za mene je to ostrvo mira. To je takođe omiljeno mesto za naše kućne ljubimce, a ne slučajno 🙂 “