Razno

Zugloova terasa za spavanje koja vas pada

Moji čitaoci su doneli prekrasnu terasu od 120 kvadratnih metara. Mislili smo da u tako velikom prostoru nije nemoguće. Ipak, njegovo ukusno i praktično uređenje čini veći zid od balkona do 4-6 metara kvadratnih. Došli su naporno sa napornim radom kako bi prevazišli sve prepreke i napravili stvarnu terasu za snove, ili pre svega slatku baštu na šesti.

Prihvatite svedočenje Eve Niirija o dizajnu krovne terase i postrojenja tamo.

Na vrhu potoka! Kada smo kupili stan i videli veliku ćelavu terasu u kojoj su svi naši potezi bili iz okolnih kuća, u trenutku kada mi je posao dolazio u glavu. Prošlo je od proleća do jeseni, ali bilo je vredno toga.

Prvobitno postoji bašta na svim terasama. Samo nepoželjno. To je bilo to!

Razbio sam ga zato što je to bila zidna kaseta za zemlju, ispunjena tarikom i na ivici koridora. Nije li to smisao privatne sfere?

To je bio lični plan. Sretan sam s tim. Imamo alatni okvir.

Ona već ima terasu ugrađen tako da ne postoji razlika između kamenja ni ja, ali sitnozrnim šljunka, a ispod je vodič kanalska mreža. Crpi celu vodu. Ali nemojte biti prevareni tušom i cvetnim cvećem jer imamo ugrađene cijevi za kapanje kroz vrt. Mi ne trošimo vodu, ni kapljica vode ne gubi.

Imamo mobilni jacuzzi sa mediteranskim ljetom! Mi to volimo!

Drvama treba 70 do 80 centimetara tla. Za mene sada. Pola milje daleko, ali ću završiti. Vaš mač se drži, njegovi koreni idu na stranu! Ali to nije dobra odluka, često je neophodno prskanje i odsecanje glivica, jer inače će propasti. Da sam počeo, ja to ne bih imao.

Morate kontrolisati drveće i grmlje tako da ne raste previše. Biljka se ne sme saditi na terasi koja ima veoma agresivan koren jer može učiniti toliko problema. Na primer, kamenje trube, letnji organ, pumice, ogrev, malina itd nisu dobar izbor. Oris i sok brusnice su dovoljno pola prizemlja. Ako nemate dovoljno hrane, nećete više rasti. Po mom iskustvu.

Koristim malo grožđe u proleće pod jagodama.

Naravno, Leander ide do stepeništa, ali ostatak biljaka ostaju na mestu.

Tu su i bube. Drugi nije mnogo. Tu nema komaraca. Ali divlja mačka ove godine je provela sa mnom ove godine. Živimo na potoku, sigurno je vidio najsigurnije. Redovno ih posećuju. Mama je ovde vrela nedeljama. Ja sam ga hranio, kunem se. Ptica koja je nestala na prugu skočila je u potok nekoliko sati kasnije. Na nesreću, nažalost, to je uzelo sranje.

Takođe imam video malih mališana.

Nažalost, ja imam samo jednu zimsku fotografiju, ali bih želela da je pokažem. ”

Čestitam Evi za ideju i implementaciju! Stanovnici bi bili mnogo živahniji ako bi svi sakrili svoju teritoriju. Dati do 4 ili 120 kvadratnih metara. Uveren sam da Eveova priča i slike daju inspiraciju drugima da budu hrabriji na svojoj terasi.

Pritisni miš ako želite čitati slične postove. Podelite je ako je korisno za druge!