Razno

Ovo je bila karnevalska proslava 2018. godine

Više od 700.000 cvetova vlakana ikada su ukrašavale 16 cvjetnih automobila na Debrecinovom karnevalu cvijeća 20. augusta 2018. U sunčevom suncu, karnevalska vožnja koja je pratila dva hiljada izvođača bila je još briljantnija i spektakularnija.

Prema tradiciji, kurs je vodila mađarska kruna, a zatim zajednički automobil Debrecena i Nagivarada. Sledeća su takmičenja koja su učestvovala na takmičenju.

Pored cvijeća, ove godine su i mađarske i strane narodne plesne grupe uživale veliku popularnost.

Da se ​​vratimo na cveće za nekoliko reči. Takođe je bio i cvjećar iznenađenja, ovogodišnji automobilski automobil u Debrecenu zoološkom vrtu. Sastav je opisao primerak sibirskih tigrova sa petostrukom uvećanjem dužine 14 metara. U Debrecenu od 1973. godine drže tigre, a karavan je takođe skrenuo pažnju na činjenicu da su sibirski tigri ugrožene vrste.

U glasanju publike, automobil grupe Krones osvojio je prvu nagradu. Grupa Krones je ove godine započela svoj novi pogon u Debrecenu. Kompanija, pored Nemačke, proizvodi i proizvodnu halu u Debrecenu. Sastav predstavlja sjajnu i prosperitetnu međunarodnu saradnju i raznovrsnost karijere.