Nega vrta

86-godišnja energetska scena bombe

Nije preterano reći da mnogi ljudi žele tako lepu i značajnu starost kao ono što je naš današnji junak stvorio za sebe. Sa agonijom svoje 86-godisnje tetka Margita, neumorno se brine za svoju ogromnu baštu. Možda mu njegovo uvek žedno cveće daju neiscrpnu energiju?

Priča počinje sa uobičajenim. Moj dragi čitalac, Judit Nagine Almadi, grupa Robbing Balkoni i Gardens Facebook postavila je nekoliko fotografija iz divnog vrta. Iz odgovora na riječi hvale i pitanja članova grupe pojavila se prekrasna kružna priča. Priča o dobrom i nemogućem čoveku koji ne zna. Upoznajte priču i vrt tetka Margita u Velikoj ravnici!

“Hej! Već sam puno spomenuo u svojim 86-godišnjim razgovorima Crossmama. Otišao sam do njega u danima i kliknula jednu ili dve slike. Želeo bih da vam pokažem. Nikad neće biti dosadno, biće u zoru, uradiće neke gimnastike i on će raditi svoj posao oko kuće. U bašti ne samo gas, ni otisak ne može biti.

On je KEMI! Moj trenutni muž je boginja njegove preminule žene. Malo je teško pratiti i komplikovano. Njeno dijete je nestalo i njen suprug je umro pre mnogo godina. Ona voli mog muža kao da je njeno dete i kad smo se oženili ona je bila u njenom srcu. Gleda nas kao svoju decu, i zato što su naši roditelji umrli, tako da je on onaj koga mi izgledamo sjajno.

Ispečite, kuhajte i kako ne. Osim toga, odlazi u pozorište i sve kulturne događaje kojima ima priliku da ode. Čita redovno i potpuno je svestan svoje dnevne politike. Još nije internet, ali je kasno …

Njegova nevjerovatna energija je samo da je prošle godine bio gradski događaj, gdje su organizovana neka sportska takmičenja za starije. Osvojio je posebnu nagradu u svojoj klasi jer je rešio sve zadatke. Rezultat nije čak ni čekao oglas. Nakon toga su preuzeli posebnu nagradu. Pojam.

Nisam samo ponosan na njega, on je moj idol. On uvek kaže: “Mi utičemo na naša osećanja. Ako imamo svrhu, naš zadatak, mi nismo stariji, nepotrebni ljudi. ” Uvek ima svrhu i odgovornost da brine o svojoj okolini i biljkama, i on pozitivno utiče na njegova osećanja.

Potreban je pomoć u većim prolećnim i jesenskim poslovima, ali on brine o svojim biljkama i sebi. Za trzanje i kopanje voćaka, vaša mala penzija dobija broj dana.

U prolećnom i jesenskom sadejstvu izvan i jesen, mi pomažemo. Trava koja se ne pojavljuje na slikama (jer još uvijek ima ulica, nije previše mala) smo ga isečili, cca. 2-3 nedelje. Šta? Živimo 100 km od nje.

Ujutro i sa loncem obično se zalijevaju jer su cveća poput ove i voda veoma skupa. U svakom slučaju mu je teško povući svinjetinu. Uzalud smo kupili nekoliko razvodnih creva. “To nije tako.” Sa malom konzervom, – pošto je od 8 do 10 litara već teško, svakodnevno posipa cveće. Samo škrobi voće i povrće sa šljakom. Ako pada kiša, sledećeg dana ćeš da napadnelj i hvataš.

Shadovlilies se redovno posipaju ujutro, samo na korenu. Peščano zemljište se vrlo brzo isušuje, ali redovna pažnja može učiniti čuda. Celo dvorište je zatvoreno betonskim zidom. Tamo, ispred zgrade, pored trotoara, u leto, toliko je vruće da je hodanje ispred kuće teško čovjeka hodati. Od izlaska do noći. Ponekad kažem Kemiju “Malo veštica izgubljeno u njemu”! Naravno, u dobrom smislu. Ako razbijete granu i stavite je u vodu, to će sigurno pasti. Svakako postoji emisija koja ima jak uticaj na biljke.

Niko od mačeva nije ukraden, ali oni neće ustati. Tajna leži u činjenici da su krtole zasadjene veoma duboko, pa je napetost ojačana.

Da li vidite mali ljubavni cvet u pozadini? Komad luka posadjen, ne pridržavajući se pota i dalje cvetaju. U jesen, imat ćete mnogo dece.

Mirisni honeisprai trenira na skraćenom stablu. Ogromna. Njegov miris prolazi kroz sve vrtove.

Postoji čudna emancipacija njegove osobe. Restel kaže da povredim struk na dan, jer nema znaka zamora.
Kada smo tamo da pomognemo i na takav način da smo umorni, on trči kao da je to najprirodnija stvar na svetu. Do sledećeg dana u telefonu mi kaže: “Spavala sam dobro za noć.”


Mislim da mu mala pomoć koju on koristi ne oduzima ništa od njegovog nastupa. Ne samo zato što ne troši svoj mali novac na sebe, nego na svoju baštu.

Za svoj život, možete kreirati osnovno povrće i voće u bašti. Kada idemo na moje prvo putovanje u baštu. Osećam se kao da sam u arboretumu. Uvek, sve na mestu. Svaka sezona je lepa. Pored toga, dobro kuva i kuva ukusne kolačiće. Navikli smo na sjeme cvjetnih biljaka i stočne pasmine kako biljimo cveće za izlučivanje i na taj način učiniti tlo malo potreseno. On nikada ne koristi cvetne posude.

To je izvanredna stvar i stvarno mi se sviđa. Siguran sam da su mnoge pohvalne reči koje su članovi grupe dali još više snage da se dugo vremena brinu o svojoj “maloj bašti”. ”

Puno vam hvala za priču i fotografije za Judit Nagine Almadi!

U ime tetka Margita, u ime hiljada čitalaca, želeo bih da kažem da će ova vrsta energetske bombe ostati toliko dugačka. Nastavite da ukrašavate svoj svakodnevni život svojim virusima i poznatim ličnostima!

Pritisni miš ako želite čitati slične postove. Podelite je ako je korisno za druge!