Razno

Stavite ove biljke na mesto ribnjaka

Sa dolaskom velike vrućine, moramo se pozdraviti sa živopisnim ljepotama balkona i pudinga. Dobra vest je, međutim, pada blooming cveće može biti posađeno na svom mestu, koje se potom zamenili opet arvacskakra da se zabave skroz sledećeg leta na balkon.

Kukavica je veoma zahvalan za biljke, iskusnog balkonkerteszkedok nikada kupio u proleće, ali jesen je već okupljaju da se radujemo u cvatu mesecima. Pali miki, zasadeni danju bez mraza, mogu izdržati zimu i čak cvjetati u sunčanim danima. Međutim, u junu je njihovo vrijeme gotovo, moraju ih zameniti godišnjim ili višegodišnjim usevima.

Balkoni su zaista šarene, uoči i shovi cvetovi leta, ali jedan u loncu, žardinjere otarasiti ih mirno nekoliko višegodišnjih biljaka, kao i. Troškovi za niariaktol pada će morati da se oprostimo, međutim, trajnica prežive zimu na balkonu, biljke obogaćuju kreativne ansamble viragzasukkal iz godine u godinu.

Možemo izabrati gotovo svaki godišnji cvet, ali uzeti u obzir karakteristike balkona.

Toplo valjani balkoni
Vrijedno je razmišljati o dvije najpopularnije biljke na sunčanim, toplim balkonima, muscatel i petuniji.

Rainflover ili suncokret se otvara u različitim bojama od belog do nekoliko žutih do crvenih boja. Potražnja za vodom i hranjivim materijama je umjerena, prvenstveno na sušu, izbjegavajući preplavljavanje.

Ona želi ružu ili mesto zvano Vinka, ali dobro odgovara za sušu. To je takođe dobar izbor ako nemamo mogućnosti za trajno navodnjavanje i hranjivo rješenje.

Baršunast ili smrdljiv nije poznat po mirisu, ali je neupadljiv i besmislen.

Porcupines ili vildflovers su pravi preživjeli. Ako raspršite svoje seme, sledeće godine možete se diviti vašoj paleti boja.

Begonia zahteva puno vode prilikom sadnje, ali to je jedna od najhrabrivijih biljaka.

Druge biljke koje tolerišu sunce:
daisy,
lavanda,
Dahlia,
rick,
neven,
ruzmarina,
kakassarkantiu,
neven,
rezvirag,
stonecrop,
prekrasna vranjska jetra,
Southern cvet,
paradajz,
oktoberke,
karanfil,
aranimak,
ukrasni suncokret.

amarant

Balkoni sa sjenčanim, sjenčanim mestima
Tubal begonia je topla biljka, ali ona ne toleriše jaku sunčevu svetlost. Takođe postoji velika potražnja za vodom i hranljivim materijama.

Dalias su posadjeni u toploj biljci, sunčanoj ili polusenoj. Rastu 30-40 cm, tako da je potreba za hranjima visoka.

Pumpkin je najbolji izbor za sjajno, vlažno mesto. On je toplo, ali voli osenčeni, polu-osenčeni prostor. Voda i hranljivi sastojci su zahtevni.

Stojeći, trčanje i polu-trčanje muskrata takođe žive na polu-osenčenom balkonu, iako možemo očekivati manji tok cvijeća od uvijek sunčanog balkona.

Ostala cveca tolerantna senka
Bacopa,
grmeni margarin,
Ukrasni kopriva
nespretna begonija,
klinker lobelia,
Verbena,
fuksija.