Razno

Ukrasne baštine od betona

Ako ste dosadno sa puno zelenila i pretvoriti te u jedinstven objekat u vrtu, dekor sekcija beton je za tebe. Beton ne može da se zalije cveće, Maca neće uništiti vaš cvet cenila. Možete ga brzo stvoriti brzo i čak iako ste dovoljno pametni, to je baš kao što ste zamišljali.

Tanja Szigeti čitaocu samoobrađena dekoracija vrta je vrlo lepa i šarmantna. Zbog nemačkog porekla na mađarskom jeziku još uvek je teško da se slažu, tako da “prevede” njegove reči. Iako njene drage figure govore za sebe!

Hobi bar je napravljen sa malom količinom vode i formira ga u ulju. Oblik može biti silikonski kalup, plastična boca, kartonska kutija ili bilo šta drugo. Pile na primer napravili čarape i malo ga oblikovali.

Nakon dva dana sušenja, novi sloj se dodaje u oblik. Nakon drugog sušenja jednog dana, lakše će biti poliran i bojen bojom boje.

Koristio je veliko pismo za beton. Pismo je stavljeno na malu površinu tla, a potom je beton sipao u debljinu 1-2 cm. Nakon dva dana sušenja, okrenuo je i izvukao pismo, a zatim ga oslikao.

Cvijeće je obloženo plastičnim bočicama.