Razno

Tajna uvek zelene žeđi 3

Potražnja za zelene tokom cele godine, uz malo brige za četinara i lišarskim evergreen interesantni motivi bašti. Ali sa tujahom, mnogi imaju problema. Reći ću ti šta da radiš da bi tvoja tujka ikada bila zelena.

Dobro obavljeno, zdravo

Da li znate kako dosadni to može biti kada je zeleni Arbor Vitae i negovati godinama odjednom postao braon boje? Uzrok može biti ili gljivične infekcije, ali nedostatak hranljivih materija ili neadekvatne brige mogu izazvati slične simptome.

Heartbreaker da vidimo naš omiljeni dan gubi zelenu boju i umire. U ovom slučaju, u pitanju je očajnu brzinu, kopanje to na internetu, tražeći hitnu pomoć. Ali koliko je lakše da se spreči promena boje. Skoro je sigurno da će postojati nepovratni procesi za post-intervenciju. Ali zašto bi sačekao da se desi nevolja? Redovno održavanje tuja može sprečiti neželjene lezije, žućčastost i nadležnost.

U pozadini tuja sunčanja, uglavnom nije bolest već fiziološki uzrok. stručno zaštićen zaobilazeći rasadnik babusgatott lepe thuias često mikroklimajukbol dobijaju oštru sudbinu. Oni često ne dolaze u savršeno zemljište i ne pružaju im idealne životne uslove kao što su to navikli.

Tuja bolest je ogromna tema za koju ne bih izašao od sada. Ako sumnjate bolest, jer smo sigurni da su uslovi životne sredine u pravu, mi ćemo najverovatnije stajati gljivične bolesti ili štetočina protiv. Šteta kao posledica brige najbolji način da se izbegne greške iz prethodnog preventivne zaštite bilja, redovno i srdačno tapaniagozas. Biljka u dobrom stanju je otpornija na bolesti, napad na štetočine

Sprečavanje sunčanja
Najbolja odbrana je držati tuja u dobrom stanju. Idealno uzgajani, štetni na vodu i štetočini hranjeni hranom biće otporni i zdravi. Ne treba zaboraviti činjenicu da ste navikli na Arbor Vitae nije poreklom iz naše zemlje, kvašenje, bogatiji vlažnosti klime, teško je nositi za našu toplu niarainkat.

Glavni razlozi slabljenja tuja:

nestašica vode
nedostatak ishrane,
nedostatak zaštite bilja.
Da li ste razmišljali koliko godina je potrebno da se novo stečene biljaka “udobno okupirali” stvoriti zelenu oazu i bašte? Da li ste ikada izračunali koliko bi novca i energije trebalo da ponovo zelite dvorište od nule? U poređenju sa ovim iznosima, troškovi preventivnog održavanja su dosadni. Da ne spominjem količinu neprijatnosti i nelagodnosti koju tražite u svom predvidjanju.

Smeđa, bolesna

voda
Navodnjavanje zimzelenih grmlja je od najvećeg značaja u prve dvije godine. Ovaj period određuje kvalitet korenja i time životni vek tužine. Slabo navodnjene biljke nisu u mogućnosti da se razvijaju na pravi način i dugoročno preživljavaju.

Uobičajena greška je da je automatsko zalivanje bašti tujasor redovno snabdevanje vodom kaplje nameravaju da 10-20 minuta dnevno. Mokro gornje tlo pokvariti tuja i ne raste duboke korene. U odsustvu zdravog, velikog korenskog sistema, neće se hraniti, snabdevati vodom i hranjivim materijama. Proces iscrpljujućeg starta, pogoršanje biljke i njegovog zdravstvenog stanja.

Tuja je retka, ali zahteva veliku količinu navodnjavanja. Prvo potrosimo koren jednom nedeljno. Dodajte vodu od najmanje 50 litara vode u biljku 1,5-2 metara. Najbolje je zakazati zalivanje u jutarnjim satima kada se tlo najbolje hladi.

U žbunje zasađene u saksije i zahtevaju više vode, jer gubitak vode može da se eliminiše zagrevanja pot.

Ne možemo zaboraviti na našu zimsku vodu za naše zimzelene drveće. Zimskom periodu se koristi kao rekreaciju, ali i zelena zima lišće zahteva vodu, jer je vaš metabolizam još uvek nije dole. Pored navodnjavanja mraza dani može da se provede u deterd obiluje vizadaggal, ova biljka je veoma otplati.

za ishranu
Beautiful, rastu biljke će biti samo ako se ugasi svoju glad, koja se nalazi pored vodosnabdevanja ih hranljivih sastojaka. Posebno je važno pravilna ishrana svježih sadnica u vrijeme forefovanja.

Nakon Tujaultetes, bez obzira da li kontejnerima ili transplantacija, uvek tretiraju sa navijam pojačivač i hranljive materije, obilno zalivaju ukrasni biljka počinje novi put razvoja. Zatim vršimo podešavanje zaliha dvaput godišnje (proleće i jesen) hranjivim materijama. The best of Fosfitek Mg hranljive materije, zemljišta uređajem i Amalgerol Prohumin (tečni humusa).

Ovi sastojci naneta velikom korenovog sistema tujakat odgoja, Fosfitni aktivna supstanca inkorporira u interne sisteme odbrane. i oštećenja simptome gljivične infekcije atmosferskog suše bolje držati dalje od dobro hranjenih životinja. Minimalna zaštita bilja biće naš dar dugi niz godina.

 

prskanje
Prvi korak u izlasku tuja je pranje i prskanje. ispran sa pranja pod pritiskom ili creva pažljivo van Arbor Vitae od grana mrtvog lišća, grančica (pazeći da ne bušiti lišće netaknute vode). Sledećeg dana, kada se vaša tujka umorite, može doći veliki prskalica.

mani hidden pest (insekata, gljiva, bakterija) može biti uništena u proleće i jesen prskanje isprati pre nego što postane ozbiljno eventualno nepovratnu štetu koju izazivaju proizvodnju biljke.

Za prskanje tuje, preporučuje se upotreba agensa na bazi bakra (Bordello sok, Championt, Ridomil Gold plus). Bakar uništava pečurke ne samo na površini, već i jača tkiva. Ovo će učiniti biljku otpornijom na bolesti, infekcije i vremenske uslove.

Prskanje se vrši na temperaturi iznad 10 ° C u suvom vremenu. Uverite se da prskalica ima vremena da se osuši (oko 4-6 sati), jer može oštetiti biljku i ne ošteti biljku kada se ispere kišom. Ne spasavajmo mamac, reši se blagoslovom. Međutim, budite pažljivi da ne uđete u zemlju jer izaziva štetu.

Za prskanje, pored prskalice, nemojte oklevati da kupite profesionalnu, pouzdanu prskalicu.

Da li biste bili toliko sigurni da bi u svakom trenutku dana mogli biti sigurni da će vam zdravi zimzeleni dugo zadržati svoju ljepotu i milovati dušu?

Postoje samo tri stvari koje se odnose na ovo: suša bogat period, puno vode, dvostruko godišnje organsko đubrivo i srdačno prskanje.

Molnar Gabor Eva Learner – koji je bio u mogućnosti da pročita više korisnih saveta na ovom blogu – sada vam nudi izvanrednu ponudu da bi vaši koze postali zimzeleni!

Naručite do 30. septembra do 7. oktobra 2017. klikom na link ispod:

http://kertfuvesites.hu/Orokzold-szett/termek/191/

i troškovi isporuke će biti pušteni.

Zaista! Ako naručite više od 90.000 HUF, onda možete dobiti prskalica od 1 dolara, što je odlična upotreba za manje biljke.

Zar mi ne veruješ? Pogledajte šta ekspert kaže, Molnar Gabor Eva Lambda!

I danas to još uvijek nije dovoljno uverljivo, evo preporuke:

“Janos Szilagii preporučuje Debrecen

zimzelena ishrana svakog vrta, u kojoj se dugogodišnje zimzelene garderobe postavljaju i gdje se uvode.

Pokušaj pudinga pokušao je spasiti 15-20 godina staru ogradu u bašti, jer je prije dvije godine zimzelena počela da raste žutom bojom.

Trogodišnji tretman prošle godine bio je uspešan jer je nedavno izveštavao telefon da zimzeleni proizvodi nisu bili u starom sjaju.
Dugo je bilo sumnjivo da bi takvo stado bilo uspješno u regeneraciji i lečenju, ali uz pomoć preporučenih hranljivih materija. Bilo je dugo putovanje, ali sve je dobro ako je gotovo.

Umesto toga težiti za prevenciju od energije posvećen isceljenju treba da interveniše u vremenu i tretmanima koje mogu biti ukras u bašti sadnju vegetacije. “