Razno

Spoljašnji balkon s morskom: novembar

Ovogodišnje vreme može zaista biti žalba entuzijastičkom baštovanstvu. Iako su zaista osetljive biljke su evakuisani topliju mesto, ima dosta cveća koje se zabavljate na otvorenom na balkonima i megszinesitik. Odabrao sam te da čitaš lepotu kako biste učinili svoj dan lepšim.

Koji su stalno gleda vreme i ne uplašena u prvim hladnijim noći približava, a oni nisu uzeli su biljke su u mirovanju na njihovom mestu, oni su čak i sada, uživajte lepota biljaka je druga polovina novembra. Hibiskus, Bougainvillea spavala u san zimski san, ali pelargonije, begonije, oleandara još uvek tamo čekali da umre u trajanju od povratka na štetočine i minusima u razvijene snu cooler dana.

Mi neprestano pratimo je vreme raširene balkona i bašta Facebook grupu, tako da možemo govoriti jedni drugima, kao zimovanje biljaka u pitanju mediteranska vreme spuštanja. Prilikom izbora slika, drago mi je što je više ljudi razmišljalo o zimi i kupovalo biljke koje bi takođe hladile hladne dane. Riblji, hrizanteme i cvetni pupoljci mogu se zimi ostaviti na balkonima kako bi prirodu približili prirodu. I ja sam siguran da su lonci, bilo je dosta mesta balkonladakban ostatak prolećne sijalica je da ga drži u malim fejecskeiket prvim zracima proleća.