Razno

Luksuzni luksuz: Božićni dekorativni trend iz Londona

London nije poznat po svojoj jeftini. Naš mađarski čovek uglavnom dolazi sa ravnim novčanikom i gleda u prodavnice. Prava slava i sjaj možete videti u svetski poznatoj robnoj kući Harrods. Predivna ponuda luksuzne prodavnice je impresivna u božićnim dekoracijama. Pitajte sedište ispred Trenda ukrašavanja Božića 2017 uz pomoć vlasnika Belgravia Neill Strain Floral Couture.

Vlasnik cvetnog salona inspirisan je kako u zemlji, tako iu inostranstvu, kako bi stvorio spektakularnu kolekciju koja je vredna svečanosti i svima može uživati.

Crvena, zlatna i zelena
Crvena, zlatna i zelena božićna klasika. Kombinacija boja daje prijatnu, toplu atmosferu. Glittering, prirodni materijali i trake od somota stvaraju osećaj bogatstva. Kao novina, dekoracije pokazuju sveže cvijeće, što dodatno poboljšava lepotu i eleganciju radova.

Snežno belo
Smrznuta bela boja je vrlo pogodna za fine staklene perle, obojene cvijeće i bobice. Kombinovanjem zlatne ili srebrne boje dodatno se povećava luksuzni izgled.

Rustični stil
Rustična biljka, perje, prirodni biljni delovi i tamne trake doprinose izgledu dvoraca.

Nove boje
U sezoni 2017. godine dostupna su i bojišta koja su do sada ignorisana božićnim ukrasima: koral i bronza, crna i srebra, ljubičica i bordo.