Razno

To smo videli na Sajmu Tavaskera

Već dugo vremena bilo je upitno da li mogu da odem na izložbu Prolećne kafane i tako sam se čekala. Onda se upravo udružio. Istina je da u poslednjem trenutku nedeljno popodne, ali sam stigao tamo. Ja nisam dijelio slike, ali su sada ovdje.

lepa oblast Bude Arboretum se može posetiti besplatno domaćin trodnevne! avaszkert ukrasnih biljaka izložba i sajam Villani puta! Osim cveća, biljaka i bašte snabdevanja usluga, kulinarske delicije, prirodni dizajn izložbi, predavanja i zasadio niz zelenih programa čekaju svakog ko je hteo da pravi cvetanja prolećni vikend u gradu!

Divna prirodno okruženje i lepa izložba dan privukao mnogo ljudi napolje, a skoro niko nije ostao praznih ruku, koja se razmatra niz lepom i nije ni čudo.

Jedan od pobjednika igre objavljenog na blogu Balkonada, Erika Fugedi, dijelio je nekoliko fotografija sa nama. Hvala vam puno.

Onaj koji je bio umoran mogao je da sluša hladne prostorije, slušajući zanimljive performanse, i mogao je da umre od umora. Sundai popodne jedan od umetnika Eva Gabor Molnar, travnata ona kertfuvesites.hu je ko posvetio knjigu objavljenu prošle godine, nakon predavanja.

Bila je to stvarno lepa pauza. Može se ponašati ko je to propustio!