Razno

Na ovaj način, rok će biti lep i opušten

Kada planirate svoj vrt staze i odabirom odgovarajućeg ukusa kvadratnih kamenje koje pada na pamet nije da će protok vremena sigurno videti na naslovnoj strani Time gvožđa zuba. Kamen je obarvan zbog uticaja na životnu sredinu, kamen se pojavljuje među korovima, koji se može iskoreniti samo labaratom ili destruktivnim radom. Ili postoji bilo kakvo drugo rešenje?

Šta se dešava sa kamenim kamenjem tokom godina?
Ako želite da se dugo zadržava u odbačenom ukrasu, onda treba uključiti renoviranje i brigu o steni u prolećnom vrtu.

Jedan od najvećih izazova je usjeva. Zimi je dio naših jako čuvanih biljaka zamrznut, ali korova su teža. Kao pojave prvi zraci sunca, korov dolaze odmah Eltron kidugjak glave, pa čak i najmanji jaz.

Vrijedno je planirati u fazi planiranja koje biljke postavljamo pored kamenja. Neki biljni delovi (cvijeće, padajuće lišće, voće, vlaga) mogu izazvati promjenu boje na kamenim površinama. Efekat je dodatno poboljšan ako je prostorna mapa u trajnoj nijansi i retko prolazi kroz sunčeve zrake.

Jarac nestaje s vremenom, a sve male praznine prolaze biljkama. Korov tolerantne na nepovoljne uslove ne može biti samo poklopac može biti između ulaza na podzemnim korena među kamenjem, ali i intervali semena prozor.

Na sjenim, vlažnim mestima, čak i mahovina može prodreti u prostore, čak i potpuno popunjavati praznine. Maha i alge na pokrivačima su živi organizmi, njihovo potpuno i konačno uklanjanje je veoma teško. Takođe se mogu ponovo pojaviti iz njihovih ostataka od golih očiju ako su njihovi uslovi života i dalje povoljni.

Želeli bismo da imamo uzvišeni visoki prostor dugih godina i svake sezone. Srećom, danas nije nemoguće jer imamo profesionalne tehnike i odlične alate. Ali, prvo pogledajte tradicionalna rešenja, kućne prakse.

Prostorna obnova domaće prakse
Mi se takođe možemo boriti protiv mahovine i korova. Zbog uskih praznina, hvatanje nije alternativa. Sa kapom se može ukloniti samo vrh biljke, kamen bi se oštetio, a ivica kapice bi se takođe ugasila. 100% bio metoda ostaje, zamorna, dugotrajna i pletenje tipa struka. Korodije se mogu koristiti samo sa nožem ili nekim koničastim alatom, npr. možemo ga ukloniti pomoću odvijača. operacija treba sprovesti pažljivo, jer ako to ne iskoreni u zemlji, je samo privremeno rešenje, jer je fabrika će ponovo izrastu u kratkom vremenu.

Ručno paljenje treba izvršiti nakon kiše jer je lakše ukloniti celu biljku. Prvo, koristite usmereni alat za otpuštanje korena korova i povlačenje biljke.

Bolje da ne pokušavaju kiniiffantani spojeva od neželjenih parazita agenata (so, sirće, itd) koje se nalaze u kuhinji. Zbog efekta degradacije okoline soli, ne možemo ga koristiti za zimsko skaliranje. Domaćinstvo 10-20% sirće bez razređivanja pogodno je za uništavanje gasova i korova, ali može donijeti više štete nego dobra. Kisok uništava sve biljne organizme, pa budi pažljiv sa prskanjem prskanjem.

Korišćenje soli i sirćeta zajedno može učiniti još efikasnijim, ali imajte na umu da se usevi i skupi poklopac takođe mogu uništiti. Vremenom će “pojesti” čak i najteže pokrivanje.

Hemijsko prskanje je generalno efikasno, ali ne treba zaboraviti da je to rešenje koje zagađuje životnu sredinu, samo za krajnju upotrebu. Prskanje treba raditi s velikom pažnjom jer je opasno za druge biljke i organizme. Šta god da traži, uništi ga. Najefikasniji način je borba protiv gasova kada su još uvek relativno mladi i ne previše gusti.

Kontrola hemijskog korova vrši se u bučnom periodu, a deca nikada ne trebaju biti blizu. Držite decu daleko od tjelesne površine satima, jer možete lako podići ruke i nabaviti ostatke herbicida u usta. Sa prskanjem pribl. Mi možemo zadržati korov za 3 do 8 nedelja.

Imamo samo jedan problem sa kontrolom korova, jer moramo učiniti nešto sa promjenom boje kako bi kamen ponovo bio lijep.

Ekološki prihvatljivo i udobno čišćenje prostora
Zahvaljujući našim najnovijim dostignućima, postoje rešenja za strukove i biljke koja su pogodna za životnu sredinu. Termoflamm bio-električni herbicidni uređaj je posebno namenjen ubijanju rastućeg oštrica uskih provodnika. Uređaj generiše radijus od 650 ° C i, zahvaljujući svom posebnom dizajnu, fokusira se samo na suštinu, samo gori gasove. Na kritičnoj lokaciji, u korenu problema, ne raskida samo list biljaka, tako da za nekoliko dana oduzme cijelu biljku od nje.

Sa električnim herbicidima bez savijanja, možemo riješiti problematična područja ravnomerno, bez potrebe da se vraćamo nazad, nazad ili bolove zglobova za dane.

Drugi vrlo praktičan alat, Gloria Multi četkica, također ploče mahovine na površini poklopca. Zahvaljujući efektu čišćenja površine i zglobova, čini se i spojevima kičme lako prikazivanje mahovine.

Za ovaj uređaj je na raspolaganju nekoliko glava za čišćenje. Sa grubim četkama, mogu se obnoviti čvrste prevlake, čišćenje celokupne površine kolovoza. Sa opcionom mekanom četkom, čak i plastične ili drvene pločice jednostavno možete očistiti, tako da održite okolinu bazena bez glavobolje.

Čišćenje površine i sunđera je dizajnirano sa ergonomskim aspektima, a rad sa njom čini se kao dječja igra. Bez očvršćavanja, nakon brzo čišćenja, poklopac će se ponovo osvetliti, izgledat će kao sveže napravljen.