Razno

Izaberi ove balkone na polu-osenčenom balkonu

Vlasnici sunčanih balkona uglavnom mogu posjećivati na balkone, ali ne moraju se brinuti za one koji rijetko ili bez sunca na svom balkonu. Postoje biljke koje preferiraju delimično osenčena mesta, pale na sunčanom balkonu. Sakupljao sam grmlje najpopularnijih i najuspešnijih polusatnih balkona.

Hortenzije: od jula do jula ima roze, crveno, plavo ili belo, veliko cvijeće, velike posude ili cvetne posude za to i redovno zalivanje, ali ne stojite pod vodom. Na svetlim ili tamnim mestima, 2-8 stepeni.

Grmlje sa cvećem margarina: zasadeno u kadi, to je posebno ljetno raspoloženje za balkon. Od juna do septembra donosi belo, žuto ili roze cvijeće. Srednje igle, uzeti cvetovi treba uzeti.

Bakopa (pahuljica cveća): to je prijatna ćelavost zbog čvrstine i dugotrajnog cvetanja. Između aprila i oktobra je ukrašena mala, zvezdana bijela, roza, ljubičasta ili plava cvijeća. Njegova visina je 15-25 cm, ali njene pužine mogu porasti do 100 cm dužine.

Muskratli: Njene stojeće, trčanje i polu-trkačke pasmine takođe žive na polu-osenčenom balkonu, iako možemo očekivati manji cvetni prinos od uvijek sunčanog balkona. Engleski geranijum u velikoj toploti treba malo da se odmori, a ne morate se bojati ako je kratko vreme za cvetanje.

Sveobuhvatna begonija: bijeli, ružičasti, crveni, plavi cvet se dobro toleriše vjetrom. Potrebno je redovno navodnjavanje, ali je zaštićeno od stajaće vode.


Pure begonia: cvetovi sa cvetovima mogu se naći u bijeloj, žutoj, ružičastoj i crvenoj boji. Sastavljen na vetrootvorenom mestu, on ima visoku dekorativnu vrednost kontinuirano. Postoji tapacirana verzija, sa preklopima do 60 cm.

Malo cvjetna trčanje petunia: njena mala cvjeta cvetaju bijelim, žutim, ružičastim, crvenim, plavim ili ljubičastim bojama cijelo ljeto. Hortikultura često nalazi mešavinu različitih boja. Srednje vode, čak i vetar može izdržati.

Ukrasne makaze: ukrasni dizajni sa različitim listovima u boji čine ga stvarno atraktivnim. Njegova plava boja je beznačajna.

Cvjetni pupoljci (pistike): raznovrsni cvjetni pupoljci cvjeta od maja do septembra. Potrebno je često navodnjavanje i hranjivo rješenje.

Lumbalni lobovi: u plavim, bijelim, ljubičastim i ljubičastim cvjetovima gusto cvjetaju na tankim pogibama.

Verbena: Bela, plava, marelica, roze, crvena, plava i ljubičasta variraju u nijansama od 10 do 20 cm u visini, ali raste s rašnjama. Cveće marelice može se uživati od maja do oktobra.

Fuksija: crvena, roza, ljubičasta, ljubičasta plava cvijeća su često dvobojna. Njegove sržene sorte su ornamentne jantarne biljke. Ono stvara skladan sastav sa cvetnim cvetovima, amberom ili begonijom.